Soul i Bend za sportiste

Svima nama su potrebne svakodnevne fizičke aktivnosti ali baviti se sportom je puno veće od same fizičke aktivnosti te je zbog toga jako bitno da tijelu dajemo neophodne substance da bi ono moglo nastaviti dalje da jača i napreduje. Kada tijelo forsiramo fizički a ne damo mu ono što mu je neophodno onda veoma lako dolazi do povreda. Neke povrede se zaliječe brzo, neke sporo a neke nikada te to bude razlog da mnoge osobe prestanu da se bave sportom. Svi vrhunski sportisti koriste neke od dodataka u ishrani a bez istih tih dodataka bilo bi nemoguće postizati svjetske rezultate. Sve veći broj vrhunskih sportista odlučuju se da koriste upravo Soul i Bend kao neophodne prirodne dodatke, kako bi preventivno zaštitili svoje tijelo od povreda i kako bi osnažili svoje tijelo za buduće pobjede.

D-Riboza je jedan od sastojaka Soula koji je izuzetno bitan za sportiste jer se D-Riboza ne obrađuje u organizmu. Soul ima sertifikate za upotrebu od mnogih poznatih antidoping organizacija, jer D-riboza nije stimulativno sredstvo koje sužava krvne sudove, ne podiže krvni pritisak i ne dovodi organizam u neprirodno stanje, kako bi se iz postojećih resursa izvukao što bolji učinak, usled čega naravno strada organizam, što u glavnom rade savremeni stimulansi. Bend je tu da ojača Vaše zglobove isto kao i Vaše kosti, hrskavice te samim tim učiniće Vaše tijelo jačim i spremnim za bilo koji fizički izazov.

Svježe tijelo, jak imunosistem, dobro mentalno zdravlje i visok nivo energije u tijelu su dimenzije koje su neophodne svima nama. Obzirom da zdravlje kreće iz stomaka, Rain je pronašao perfektnu kombinaciju zdravih organskih sjemenki koje čine da naše tijelo dobije tačno ono što mu je potrebno. Kada tijelo dobije supstance koje su mu potrebne ono samo sebe regeneriše i oporavi.

Zašto sjemenke? Upravo zato što sve drugo nastaje iz sjemena. Dugogodišnja naučna istraživanja dovela su do zaključka da u hladno cijeđenim uljima od sjemenki ima daleko više aktivnih supstanci nego u samom voću. Kombinacija ulja u Rainovim proizvodima pomaže tijelu da zaštite ćelije te tako smanje rizik od bolesti uzrokovanih slobodnim radikalima. Proizvodi jačaju imuni sistem, djeluju pozitivno na krvne sudove te pomažu organizmu u borbi protiv slobodnih radikala jer smanjuju rizik zapaljenskih procesa koja su uzrok hroničnih oboljenja.