Soul, Bend i Core za starije osobe

Naše tijelo prolazi tokom čitavog života kroz razne faze fizičkih i psihičkih tereta. Dok je naše tijelo mlado ono lakše podnosi sve te terete koje mu život donosi, međutim nakon niza godina ipak se svaka životna poteškoća odrazi na naše tijelo u obliku fizičkih ili mentalnih oboljenja. Dok smo mladi ne razmišljamo dovoljno o tome kako ćemo njegovati naše zdravlje i sačuvati naše tijelo da nas služi kada budemo stariji. Sada kada smo stariji ipak nije sve tako crno, ukoliko budemo unosili u naše tijelo ono što mu je potrebno ono će se oporaviti i ojačati jer je to u našoj prirodi.

Soul i Bend su odlična kombinacija za starije osobe koje žele da preporode svoje tijelo i da ojačaju svoje fizičke i psihičke sposobnosti.
Soul ima svojstvo da svojim širokim spektrom djelovanja, blagotvorno djeluje na mnoge upale u organizmu, da reguliše krv i krvni pritisak te da osvježi kompletan probavni sistem kao i pamćenje i funkciju mozga. Soul će također podmladiti vašu kožu i učiniti Vas svježim. Bend je tu da ojača Vaše zglobove isto kao i Vaše kosti, hrskavice te samim tim učiniće Vaše tijelo jačim. Ukoliko smatrate da se niste hranili baš zdravo proteklih godina u tom slučaju Vam preporučujemo i Core kako biste izvršili detoksikaciju Vašeg tijela.

Svježe tijelo, jak imunosistem, dobro mentalno zdravlje i visok nivo energije u tijelu su dimenzije koje su neophodne svima nama. Obzirom da zdravlje kreće iz stomaka, Rain je pronašao perfektnu kombinaciju zdravih organskih sjemenki koje čine da naše tijelo dobije tačno ono što mu je potrebno. Kada tijelo dobije supstance koje su mu potrebne ono samo sebe regeneriše i oporavi.

Zašto sjemenke? Upravo zato jer sve nastaje iz sjemena. Dugogodišnja naučna istraživanja dovela su do zaključka da u hladno cijeđenim uljima od sjemenki ima daleko više aktivnih supstanci nego u samom voću. Kombinacija ulja u Rainovim proizvodima pomaže tijelu da zaštite ćelije te tako smanje rizik od bolesti uzrokovanih slobodnim radikalima. Proizvodi jačaju imuni sistem, djeluju pozitivno na krvne sudove te pomažu organizmu u borbi protiv slobodnih radikala jer smanjuju rizik zapaljenskih procesa koja su uzrok hroničnih oboljenja.