Kako naručiti Rain proizvod?

Kako naručiti Soul, Core, Bend ili ostale Rain?

Klikom na dugme NARUČI, link će vas odvesti direktno na sajt kompanije gdje ćete izabrati željeni produkat, unijeti svoje podatke i izvršiti narudžbu. Kompanija garantuje kvalitet svojih proizvoda, stoga nudi i mogućnost povrata novca, ukoliko ne budete zadovoljni rezultatom. Više o povratu novca možete pročitati na oficijalnom sajtu.

Nesigurni ste koji proizvod da naručite? Da li Soul, Bend, Core ili neki sasvim četvrti Rain proizvod? Zasigurno najbolji način da saznate kako djeluju neki produkti je da pitate osobe koje su već koristile te produkte. Mi Vam preporučujemo da se sami uključite u neku od Facebook grupa gdje su ljudi podjelili svoja iskustva. Najveća Facebook Raina grupa na našem jeziku je ova grupa od preko 27000 članova (klik ovdje i prijavi se).

Također možete nas uvijek kontaktirati ukoliko Vam treba naš savjet ili pomoć.

Da biste mogli da izvršite narudžbu, morate imati adresu na kojoj će Vam stići paket kao i bankovnu karticu pomoću koje ćete izvršiti plaćanje. Ukoliko nemate bankovnu karticu, uplatu možete izvršiti čak i putem lokalne bank transakcije, npr odlaskom u banku i sl. Kontaktirajte nas ukoliko Vam treba naša pomoć.