BEND

Svi zaslužujemo osjećati se mlađe, kretati se kao prije: bez boli, fleksibilno, na svom vrhuncu. Nažalost, godine, prehrana, genetika i okoliš, mogu uzrokovati smanjenje funkcionalnosti našeg tijela. To dovodi do boli, oteklina i slabosti. Snažan dodatak hranljivih tvari iz sjemenki u proizvodu Bend hrani tijelo i zglobove i tako stvaraju snažne zdrave zglobove, podršku stvaranja hrskavice, smanjenje upale i jače kosti.

Počinjemo sa sjemenkama, tako počinje i priroda. Tako se nastavlja život. Svaka sjemenka u sebi sadrži jednaku količinu antioksidansa kao 8-10 porcija voća i povrća. Zamislite šta još sve sadrži.

Cijena: 94,50 €

Bend sadrži Glukozamin sulfat koji podržava stvaranje hrskavice, sjeme lana koji sadrži snažan antioksidacijski profil, ulje sjemenki crnog kima poznat po svojim zdravim svojstvima, drevnu biljku kurkumu i levagen koji podržava zdrave tjelesne funkcije.

Prikaz sastojaka

Glukozamin sulfat - prirodni spoj koji podržava stvaranje hrskavice, održavajući zdravlje zglobova.

Sjeme lana sadrži masne kiseline i snažan antioksidacijski profil koji vašem tijelu pružaju ono što mu je potrebno radi očuvanja zdravih zglobova i ublažavanja manjih bolova u mišićima.

Ulje sjemenki crnog kima poznato je po svojim zdravim svojstvima, kao i svom bogatom antioksidacijskom profilu, ulje sjemenki crnog kima je jedan od snažnih, glavnih sastojaka proizvoda Bend.

Kurkuma je drevna biljka koja je u modernoj znanosti temeljito proučena zbog svojih zdravih svojstava. Sarađuje s vašim tijelom radi očuvanja zdravih zglobova.

Premda nije naširoko poznat, levagen klinički dokazano podržava zdrave tjelesne funkcije. Postao je zaštitni znak niza sastojaka mnogih proizvoda zdravstvenih tvrtki.

Bend je veganski proivod, bez GMO-a i bez glutena. Dobijen hladnim prešanjem sjemenki kako bi se sačuvale delikatne hranljive tvari koje se nalaze u sjemenkama. To čini proivode kvalitetnima, jačima, čišćima i više bioraspoloživima.

Sastojci Raina nikad nisu modificirani niti izmijenjeni. Ne koriste se štetni pesticidi ili drugi postupci koji utječu na prirodu. Na taj način smo sigurni da unosimo isključivo zdrave sastojke.